Voedingsadvies

Even voorstellen:
Mijn naam is Gery Mazereeuw en momenteel ben ik studerend aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik doe de leukste studie die je je maar kan bedenken, namelijk: Voeding en Dietetiek! Dit betekent dat ik zoveel mogelijk mag leren en studeren over (gezonde) voeding en daarbij andere mensen kan helpen en begeleiden met een gezond voedingspatroon.

Voedingsadvies
Ben jij geïnteresseerd in voedingsadvies of wil je graag begeleid worden in het aanleren van een gezond voedingspatroon? Dan ben je bij mij bij het juiste adres! Door op onderstaande link te klikken en de volgende vragenlijst in te vullen, kun je mij een beeld geven van je huidige leef- en eetstijl. Het invullen duurt maar 5 minuten!

https://docs.google.com/forms/d/1hoRazjye5E1aoSasq5CHGdpz9XjMrcIjlbWLKHvPK-w/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

De volgende stap is dat ik contact met je opneem om de rest van de procedure door te bespreken. Neem de stap naar een gezondere leefstijl en laat mij je daar bij helpen. Ik heb er zin in!

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s