Dip met makreel

Deze dip is niet alleen heel erg lekker, het is ook heel makkelijk om te maken. Heerlijk voor s’avonds bij een hartige trek of gebruik het als broodbeleg.

IMG_9703

Ingrediënten
150 gram gerookte makreel, 2 teentjes knoflook, een rode ui, 150 gram tomatenblokjes of tomatensaus (zonder toevoegingen), rode peper, een bouillonblokje, oregano, gerookte paprikapoeder en zwarte peper.

Bereiding
Snijd de makreel doormidden en haal de graatjes eruit. Mix de makreel, knoflook, ui en rode peper (hoeveelheid afhankelijk naar smaak) in de blender tot een glad mengsel. Doe het mengsel in een koekenpan samen met de tomatensaus. Verwarm op laag vuur en verkruimel het bouillonblokje eroverheen. Roer goed tot een dik mengsel. Breng op smaak met gedroogde oregano, gerookte paprikapoeder en zwarte peper. Enjoy!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s